RÓLUNK


Az Egyesület azon szemléletmódot, befektetési szándékot hívatott erősíteni hazánkban és a régióban, hogy minden befektetés kettős céllal szülessen: egyrészt, hogy a befektetett tőke eredményesen megtérüljön, másrészt, hogy a befektetés tervezett és mérhető társadalmi hasznot hajtson.

A társadalmi hatásteremtés iránt elkötelezett befektetői közösség vagyunk. Arra törekszünk, hogy tudásmegosztással, szakmai és kapcsolatépítő események szervezésével serkentsük a hazai társadalmi hasznosságú ökoszisztémát, és segítsük a társadalmi hasznosságú befektetések számának növekedését.

  • Rendszeres eszmecserére, tudásmegosztásra, kapcsolattartásra és kapcsolatépítésre alkamas szakmai
    találkozókat szervezünk tagjaink és a téma iránt éredeklődők számára.

  • A nemzetközi tudásanyag és jógyakorlat összegyűjtésével, megosztásával és szakmai szereplők
    bevonásával egy élő tudásközpontot működtetünk a szektor szakmai fejlesztése és támogatása céljából.

  • Együttműködünk az ökoszisztéma hazai és külföldi szereplőivel hogy serkentsük a társadalmi
    hasznosságú befektetésekbe áramló tőkét.

Eszter Elemér

elnök

 

Eszter Elemér a PBG FMC és Impact Ventures kockázati tőkealap-kezelők igazgatóságának elnöke. Évtizedes befektetői és vállalkozói tapasztalataival az első hazai társadalmi hasznosságú befektetési alapok kezelését irányítja.

Szilvásy László

alelnök

 

Szilvásy László a Piarista Rend Magyar Tartományának Gazdasági Igazgatója. 1990-ben lépett be a Rendbe, 1998-tól Szegeden, majd 2011-től Budapesten tanít. A Piarista Rend az Egyesület egyik alapító tagja.

Szabadhegy Gabriella

titkár

 

Szabadhegy Gabriella 2017 májusa óta látja el az Egyesület ügyvezető titkári feladatait. Kapcsolat-felvétellel, képzéssel, tudásmegosztással, workshopokkal és konferenciákkal kapcsolatban forduljon hozzá bizalommal.

TAGSÁG

Rendes és támogató tagjaink a hazai társadalmi hasznosságú ökoszisztéma aktív tagjai, akik azon munkálkodnak, hogy minél több társadalmi vállalkozás, és őket támogató befektetés szülessen.

Ha csatlakoznál ügyünkhöz, kattints ide.

ALAPOKIRATOK

Alapító okirat – módosítva 2017.12.12-én
Etikai Kódex

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntartva THBE 2017