Kovács Ágnes Lilla:
Hit a vezetésben


Kovács Ágnes Lilla: Hit a vezetésben
Harmat kiadó

Lehet-e hívő emberként megalkuvás nélkül üzleti sikereket elérni a mai Magyarországon? Van-e mód a beosztottak személyes fejlődését, sőt a társadalmi hasznosság szempontjait is figyelembe véve üzletileg eredményes vezetővé válni? A könyvben megszólalók történetei azt bizonyítják, hogy igen. Vidéken vagy a fővárosban, fiatalként vagy nyugdíj előtt, nagycsaládosként vagy egyedülállóként – a kötet interjúalanyainak közös vonása, hogy akár morális dilemmák, korrupciós kísértések, magánéleti viszontagságok közepette is igyekeztek hitük szerint élni, dönteni, irányítani. Sikereket megélni, olykor elbukni, majd felállni.
Hogy miképpen? Elmesélik. Sőt konkrét tanácsokat – és ezzel akár kapaszkodót – adnak az időnként megfáradt vagy elmagányosodott közép- és felsővezetőknek a tekintetben, hogy miképpen lehet a mindennapokban összeegyeztetni a hatékonyságot a humánummal, a szakmai sikereket a kiegyensúlyozott magánélettel.

Héjj Tibor egyike a beszélgető partnerek közül, a THBE rendes tagja a cégén keresztül, valamint a Felügyelőbizottság elnöke. Példamutató üzleti hozzáállása és emberi mivolta igazán átjön a cikk elolvasása után.

A THBE Honlapján csak egy rövid részletet olvashatunk a teljes cikkből, illetve beszélgetés sorozatból, mely Kovács Ágnes Lilla Hit a vezetésben című, a Harmat Kiadónál megjelent interjúkötetéből való. A könyvben beszélgetés olvasható többek között Velkey Györggyel, Somody Imrével és Semsei Rudolffal is.

A „Hit a Vezetésben” található cikk részlete: Hit a vezetésben_HéjjTibor_részlet

 

Minden jog fenntartva THBE 2021